Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

ASR Administratiekantoor

kleinschalig kantoor met aandacht voor de klantZuiddijkstraat 16
4318BE Brouwershaven

Telefoon:

0111-695065

E-mail:

Website:

http://www.asrschouwen.nl

KvK:

24191786

Specialiteiten:
Verzorging van uw (salaris)administratie, jaarrekening, tussentijdse cijfers en prognoses, aangiften loon- en inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting, detachering, advies op financieel en fiscaal gebied

Bedrijfsomschrijving:
ASR Administratiekantoor is een kleinschalig kantoor dat zich onderscheidt door de kosten van dienstverlening zo laag mogelijk te houden en toch de kwaliteit te leveren die u van een goed administratiekantoor mag verwachten.

Door een optimale mix van persoonlijke aandacht, automatisering en flexibiliteit kan ASR Administratiekantoor u een op maat gesneden dienstenpakket leveren tegen een zeer concurrerende prijs.

Voor meer informatie of een oriŽnterend gesprek kunt u altijd contact opnemen.

Social Media

ASR Administratiekantoor heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.